Management

Kenneth Andersen

CEO

Kenneth har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger indenfor IT- og telekommunikationsbranchen. Senest har han som Vice President hos TDC været ansvarlig for deres største erhvervskunder i norden, samt de strategiske alliancer med de globale partnere Vodafone og Verizon Business. Kenneths styrker og kompetencer ligger inden for Sales Management (B2C og B2B), Operations og implementering af nye produkter og tjenester. Med en veldokumenteret track record har han leveret en stærk, resultatorienteret og motiveret kultur i alle de virksomheder, han har været i.

Kristian Krautwald

Sales Director

Kristian har mange års erfaring med salg af højteknologiske løsninger til førende danske virksomheder. Han har tidligere arbejdet for TDC, hvor han har været ansvarlig for kundespecifikke NetDesign løsninger og andre tværgående løsninger inden for nye forretningsområder.

Mikkel Daa Hansen

Sales & Marketing Director

Mikkel kommer fra en tidligere stilling som Salgsdirektør med ansvar for løsningssalg, og har igennem mange år tilegnet sig stor erfaring indenfor telebranchen.

Salg & Marketing

Habib El-Zein

Habib El-Zein

Business Development Director

Habib har en solid baggrund inden for telebranchen i både salg og ledelse, og arbejdede senest som kommerciel- og forretningsudviklingsleder for nogle af landets største private og halvoffentlige selskaber.

Espen Gregersen

Espen Gregersen

Senior Business Development Manager

Espen er cand.merc. fra Copenhagen Business School og har arbejdet inden for feltet Business Development and Innovation for blandt andet ReD Associates og Coloplast. For nyligt var Espen ansvarlig for at tiltrække udenlandske IT selskaber til Københavnområdet for Copenhagen Capacity. Espen er ansvarlig for salg og forretningsudvikling.

Karina Holmegaard

Karina Holmegaard

Senior Business Development Manager

Karina har en solid baggrund inden for telekommunikation- og energibranchen, hvor hun har udfordret, udviklet og optimeret adskillelige produkt- og forretningsområder hos førende danske selskaber. Hun har fokuseret på forretningsoptimisering og skabelsen af bedre kundeoplevelser og har erfaring fra Telenor, Telia og Ørsted inden for salg, marketing, business og produktudvikling. Karina er ansvarlig for salg, forretning- og produktudvikling.

Helle Pask

Helle Pask

Senior Business Development Manager

Med en lang karriere inden for teleindustrien, har Helle stor erfaring med opbygning og udvikling af nye forskellige kommunikationsteknologier og end-to-end løsninger. Helle har stærke kompetencer i Salg og er ansvarlig for at levere end-to-end løsninger, der imødekommer vores kunder på bedst mulig måde.

Alexander Høy

Business Development Manager

Alexander er cand.merc.(jur.) og arbejder tæt med CEO Kenneth Jahn Andersen med strategiudvikling. Alexander har en baggrund med arbejde inden for Big Data og Strategic Management fra Copenhagen Business School.

Matthias Rasmussen

Marketing Manager

Matthias har i mange år arbejdet med salg, indkøb og ledelse indenfor detailhandlen, samt B2B salg indenfor modebranchen. Matthias' store interesse for marketing og branding har ført ham igennem uddannelsen inden for Online Marketing ved Bigum & Co. i København. I IoT Denmark er han en vigtig del af vores marketingsafdeling og har ansvaret for vores onlineaktiviteter.

Product Management & IT

Ulla Hesberg Jensen

Ulla Hesberg Jensen

Product Director

Ulla har 20 års seniorerfaring inden for international produktudvikling og projektstyring fra udfordrende stillinger inden for telekommunikationsbranchen. Hun er specialist inden for transformationsledelse og udviklingen af løsninger inden for markeder præget af høj konkurrence og distruptive markedsomgivelser med nye tekniske mønsterbrydere.

Jim Sheridan

Jim Sheridan

Senior Solutions Architect

Jim Sheridan er programmør og teknisk projektleder. Senest var han ansat som kundeorienteret strategisk rådgiver for TDC - med fokus på top 100 forretningskunder. Han har været ansvarlig for Innovation Lab hos IT-Universitetet i København og har arbejdet i over 30 år hos IT og teleselskaber som teknisk rådgiver, analytiker, strategiker, og projektleder.

Lars Andersen

Lars Andersen

CTO

Med over 20 års solid erfaring fra telebranchen med radioplanlægning, projektledelse og teknisk drift af netværk, er Lars ansvarlig for den daglige drift, planlægning og udbygning af det danske Sigfox netværk. Han har tidligere arbejdet hos flere mobil operatører i Danmark og Sverige.

Jørgen Jensen

Jørgen Jensen

System Engineer

Jørgen har i de sidste 20 år arbejdet som teknikker i telekommunikationsbranchen med operations, vedligeholdelse, implementering, og kvalitetsoptimering af 2G/3G & 4G netværksinstallationer.

Finans & Administration

Steen Jensen

CFO

Steen har en bachelor i handel og regnskab fra Hillerød Business College og har over 30 års erfaring inden for økonomi og regnskab fra både børsnoteret selskaber såvel som offentlige selskaber.