Management

Kenneth Andersen

CEO

Kenneth har mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger indenfor IT- og telekommunikationsbranchen. Senest har han som Vice President hos TDC været ansvarlig for deres største erhvervskunder i norden, samt de strategiske alliancer med de globale partnere Vodafone og Verizon Business. Kenneths styrker og kompetencer ligger inden for Sales Management (B2C og B2B), Operations og implementering af nye produkter og tjenester. Med en veldokumenteret track record har han leveret en stærk, resultatorienteret og motiveret kultur i alle de virksomheder, han har været i.

kja@iotdk.dk

Kristian Krautwald

CTO

Kristian har mange års erfaring med salg af højteknologiske løsninger til førende danske virksomheder. Han har tidligere arbejdet for TDC, hvor han har været ansvarlig for kundespecifikke NetDesign løsninger og andre tværgående løsninger inden for nye forretningsområder.

kk@iotdk.dk

Salg & Marketing

Habib El-Zein

Habib El-Zein

Business Development Director

Habib har en solid baggrund inden for telebranchen i både salg og ledelse, og arbejdede senest som kommerciel- og forretningsudviklingsleder for nogle af landets største private og halvoffentlige selskaber.

hz@iotdk.dk

Bjarne Nielsen

Senior Business Development Manager

Bjarne kommer med en solid baggrund indenfor teleindustrien, hvor han igennem flere store danske virksomheder, har opbygget en stor erfaring indenfor blandt andet salg, strategiplanlægning og personaleansvar.

bn@iotdk.dk

Lars Bindløv

Senior Solution Architect

Lars er med sine tæt på 30 årige karriere indenfor telecom en stærkt motiveret, robust og resultatorienteret Senior Solution Architect. Han har leveret en lang række succesfulde dybe integrationsløsninger specielt indenfor banking og industri løsninger. Lars er en sikker ”networker”, der har etableret effektive relationer med vigtige C-level kontakter i mange af Danmarks top 100 organisationer.

lb@iotdk.dk

Karina Holmegaard

Karina Holmegaard

Senior Business Development Manager

Karina har en solid baggrund inden for telekommunikation- og energibranchen, hvor hun har udfordret, udviklet og optimeret adskillelige produkt- og forretningsområder hos førende danske selskaber. Hun har fokuseret på forretningsoptimisering og skabelsen af bedre kundeoplevelser og har erfaring fra Telenor, Telia og Ørsted inden for salg, marketing, business og produktudvikling. Karina er ansvarlig for salg, forretning- og produktudvikling.

kh@iotdk.dk

Helle Pask

Helle Pask

Senior Business Development Manager

Med en lang karriere inden for teleindustrien, har Helle stor erfaring med opbygning og udvikling af nye forskellige kommunikationsteknologier og end-to-end løsninger. Helle har stærke kompetencer i Salg og er ansvarlig for at levere end-to-end løsninger, der imødekommer vores kunder på bedst mulig måde.

hp@iotdk.dk

Matthias Rasmussen

Marketing Manager

Matthias har i mange år arbejdet med salg, indkøb og ledelse indenfor detailhandlen, samt B2B salg indenfor modebranchen. Matthias' store interesse for marketing og branding har ført ham igennem uddannelsen inden for Online Marketing ved Bigum & Co. i København. I IoT Denmark er han en vigtig del af vores salg- og marketingsafdeling og har ansvaret for alt vores PR og marketing.

mr@iotdk.dk

Product Management & IT

Ulla Hesberg Jensen

Ulla Hesberg Jensen

Product Director

Ulla har 20 års seniorerfaring inden for international produktudvikling og projektstyring fra udfordrende stillinger inden for telekommunikationsbranchen. Hun er specialist inden for transformationsledelse og udviklingen af løsninger inden for markeder præget af høj konkurrence og distruptive markedsomgivelser med nye tekniske mønsterbrydere.

uhj@iotdk.dk

Jim Sheridan

Jim Sheridan

Consultant

Jim Sheridan er programmør og teknisk projektleder. Senest var han ansat som kundeorienteret strategisk rådgiver for TDC - med fokus på top 100 forretningskunder. Han har været ansvarlig for Innovation Lab hos IT-Universitetet i København og har arbejdet i over 30 år hos IT og teleselskaber som teknisk rådgiver, analytiker, strategiker, og projektleder.

jcs@iotdk.dk

Lars Andersen

Lars Andersen

COO

Med over 20 års solid erfaring fra telebranchen med radioplanlægning, projektledelse og teknisk drift af netværk, er Lars ansvarlig for den daglige drift, planlægning og udbygning af det danske Sigfox netværk. Han har tidligere arbejdet hos flere mobil operatører i Danmark og Sverige.

la@iotdk.dk

Jørgen Jensen

Jørgen Jensen

System Engineer

Jørgen har i de sidste 20 år arbejdet som teknikker i telekommunikationsbranchen med operations, vedligeholdelse, implementering, og kvalitetsoptimering af 2G/3G & 4G netværksinstallationer.

jj@iotdk.dk

Marianne L. Sørensen

Technical Supporter

Marianne besidder en høj teknisk ekspertise, som hun udnytter som teknisk supporter i IoT Denmark. Udover at hjælpe både kunder og partnere med teknisk support, læser Marianne til dagligt på Copenhagen Business School hvor hun har to semestre tilbage på uddannelsen MSc in Business Administration and Information Systems - Digitalization.

mls@iotdk.dk

Finans & Administration

Alexander Høy

Legal Adviser

Alexander er cand.merc.(jur.) og er tilknyttet IoT Denmark som juridisk rådgiver. Alexander har en baggrund med arbejde inden for Big Data og Strategic Management fra Copenhagen Business School.